Zálivky na salát

Unikátní fermentovaná omáčka s příchutí bazalky, připravena z českých rajčat z jižní Moravy, která dodá vašim pokrmům to, co jim vždy chybělo.
Ideální jako zálivka do salátů, ale její komplexnost využijete i do polévek, omáček nebo s ní můžete prostě jenom tak pokapat i vaše snídaňová vajíčka.

Unikátní fermentovaná omáčka s příchutí citronu, připravena z českých rajčat z jižní Moravy, která dodá vašim pokrmům to, co jim vždy chybělo.
Ideální jako zálivka do salátů, ale její komplexnost využijete i do polévek, omáček nebo s ní můžete prostě jenom tak pokapat i vaše snídaňová vajíčka.

Unikátní fermentovaná omáčka s příchutí červené řepy, připravena z českých rajčat z jižní Moravy, která dodá vašim pokrmům to, co jim vždy chybělo.
Ideální jako zálivka do salátů, ale její komplexnost využijete i do polévek, omáček nebo s ní můžete prostě jenom tak pokapat i vaše snídaňová vajíčka.

Unikátní fermentovaná omáčka s příchutí chilli, připravena z českých rajčat z jižní Moravy, která dodá vašim pokrmům to, co jim vždy chybělo.
Ideální jako zálivka do salátů, ale její komplexnost využijete i do polévek, omáček nebo s ní můžete prostě jenom tak pokapat i vaše snídaňová vajíčka.

Unikátní fermentovaná omáčka s příchutí shiitake, připravena z českých rajčat z jižní Moravy, která dodá vašim pokrmům to, co jim vždy chybělo.
Ideální jako zálivka do salátů, ale její komplexnost využijete i do polévek, omáček nebo s ní můžete prostě jenom tak pokapat i vaše snídaňová vajíčka.
Nápad na rajčatovou zálivku vznikl při ročním pobytu v Japonsku a došlo tak k propojení východní kuchyně s lokálními domácími produkty.
Zálivka se vyrábí fermentací a zachová si tak svěžest a sladkost rajčat, zejména vystoupí návyková chuť umami, kterou známe z japonských jídel.