Zálivky na salát

6 položek celkem

Cena

149150
1149150
fermato bazalka full eshop
149 Kč

Unikátní fermentovaná omáčka s příchutí bazalky, připravena z českých rajčat z jižní Moravy, která dodá vašim pokrmům to, co jim vždy chybělo.

Ideální jako zálivka do salátů, ale její komplexnost využijete i do polévek, omáček nebo s ní můžete prostě jenom tak pokapat i vaše snídaňová vajíčka.

003
fermato citron full eshop
149 Kč

Unikátní fermentovaná omáčka s příchutí citronu, připravena z českých rajčat z jižní Moravy, která dodá vašim pokrmům to, co jim vždy chybělo.

Ideální jako zálivka do salátů, ale její komplexnost využijete i do polévek, omáček nebo s ní můžete prostě jenom tak pokapat i vaše snídaňová vajíčka.

 

005
fermato repa full eshop
149 Kč

Unikátní fermentovaná omáčka s příchutí červené řepy, připravena z českých rajčat z jižní Moravy, která dodá vašim pokrmům to, co jim vždy chybělo.

Ideální jako zálivka do salátů, ale její komplexnost využijete i do polévek, omáček nebo s ní můžete prostě jenom tak pokapat i vaše snídaňová vajíčka.

 

004
fermato chilli full eshop
149 Kč

Unikátní fermentovaná omáčka s příchutí chilli, připravena z českých rajčat z jižní Moravy, která dodá vašim pokrmům to, co jim vždy chybělo.

Ideální jako zálivka do salátů, ale její komplexnost využijete i do polévek, omáček nebo s ní můžete prostě jenom tak pokapat i vaše snídaňová vajíčka.

002
fermato klasikat full eshop
149 Kč

Unikátní fermentovaná omáčka, připravena z českých rajčat z jižní Moravy, která dodá vašim pokrmům to, co jim vždy chybělo.

Ideální jako zálivka do salátů, ale její komplexnost využijete i do polévek, omáček nebo s ní můžete prostě jenom tak pokapat i vaše snídaňová vajíčka.

 

001
fermato shitake full eshop
149 Kč

Unikátní fermentovaná omáčka s příchutí shiitake, připravena z českých rajčat z jižní Moravy, která dodá vašim pokrmům to, co jim vždy chybělo.

Ideální jako zálivka do salátů, ale její komplexnost využijete i do polévek, omáček nebo s ní můžete prostě jenom tak pokapat i vaše snídaňová vajíčka.

 

006

Nápad na rajčatovou zálivku vznikl při ročním pobytu v Japonsku a došlo tak k propojení východní kuchyně s lokálními domácími produkty. 

Zálivka se vyrábí fermentací a zachová si tak svěžest a sladkost rajčat, zejména vystoupí návyková chuť umami, kterou známe z japonských jídel.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz