Zálivky na salát
Nejprodávanější

Rodinné balení pro všechny, kteří milují saláty.
Unikátní fermentovaná omáčka s příchutí bazalky, která dodá vašim pokrmům to, co jim vždy chybělo.
Ideální jako zálivka do salátů, ale její komplexnost využijete i do polévek, omáček nebo s ní můžete prostě jenom tak pokapat i vaše snídaňová vajíčka.

Rodinné balení pro všechny, kteří milují saláty.
Unikátní fermentovaná omáčka s příchutí citronu, která dodá vašim pokrmům to, co jim vždy chybělo.
Ideální jako zálivka do salátů, ale její komplexnost využijete i do polévek, omáček nebo s ní můžete prostě jenom tak pokapat i vaše snídaňová vajíčka.

Rodinné balení pro všechny, kteří milují saláty.
Unikátní fermentovaná omáčka s příchutí červené řepy, která dodá vašim pokrmům to, co jim vždy chybělo.
Ideální jako zálivka do salátů, ale její komplexnost využijete i do polévek, omáček nebo s ní můžete prostě jenom tak pokapat i vaše snídaňová vajíčka.

Rodinné balení pro všechny, kteří milují saláty.
Unikátní fermentovaná omáčka s příchutí chilli, která dodá vašim pokrmům to, co jim vždy chybělo.
Ideální jako zálivka do salátů, ale její komplexnost využijete i do polévek, omáček nebo s ní můžete prostě jenom tak pokapat i vaše snídaňová vajíčka.

Rodinné balení pro všechny, kteří milují saláty.
Unikátní fermentovaná omáčka s příchutí shiitake, která dodá vašim pokrmům to, co jim vždy chybělo.
Ideální jako zálivka do salátů, ale její komplexnost využijete i do polévek, omáček nebo s ní můžete prostě jenom tak pokapat i vaše snídaňová vajíčka.

Rodinné balení pro všechny, kteří milují saláty.
Není čas ztrácet čas. Prostě beru všechny omáčky. Jedna lepší jak druhá. Kompletní sestava fermentovaných rajčatových omáček.
Vaše saláty už nikdy nebudou jako předtím.
98% manželů a 6 z 5 dětí jsme naučili jíst zeleninu.
Nečekejte na nic a potěšte se nejlepší salátovou zálivkou na světě.
Nápad na rajčatovou zálivku vznikl při ročním pobytu v Japonsku a došlo tak k propojení východní kuchyně s lokálními domácími produkty.
Zálivka se vyrábí fermentací a zachová si tak svěžest a sladkost rajčat, zejména vystoupí návyková chuť umami, kterou známe z japonských jídel.